Firmafest tips

Se här för tips om Svensexor eller Möhippor istället.

 

Umgås med dina kollegor under roliga former, samtidigt som leken ibland blir till ”blodigt allvar” i en spännande tävling. Företagsaktiviteter hos oss handlar om lagarbete, och för oss är det självklart att alla ska kunna vara med, ha kul och skratta tillsammans. Alla är verkligen delaktiga hela tiden, vilket skapar gruppkänsla och gemenskap.


En del människor tycker inte om att tävla och andra älskar det. På ett företag finns ofta båda sorter, i olika åldrar, och det är viktigt att man försöker tillgodose alla. Detta har vi lyckats med och det är bland annat därför Gökboets aktiviteter är så populära när man planerar firmafest eller kick-off. Gökboet ligger dessutom endast 5-10 minuter från Centralstationen. Företagsaktiviteter i Göteborg hos Gökboet kan se ut på olika sätt.


Ni har verkligen roligt tillsammans och det är ett ypperligt tillfälle att lära känna varandra.
Det blir ett fullspäckat program utan någon ”dötid” där ni tävlar mot varandra i lag. Vi har massor av aktiviteter som passar till ert sällskap. Hela företagsgänget kommer garanterat att gå nöjda härifrån!

 

Såhär kan det se ut:
Ankomst

Personalen möter upp och visar er tillrätta.

 

Ombyte
Vi har omklädningsrum både för både damer och herrar. Ni har själva oömma kläder och skor.
Ni får samtidigt en introduktion och delas in i lag.

 

Aktiviteter
Vi är flexibla och duktiga på att anpassa övningarna så att de blir bäst för er grupp. Kul ihop, teambuilding, klurigt, lugnare grenar, fart och tävling, inomhus eller utomhus. Vi har det mesta som passar alla olika företagsarrangemang.

 

Äventyret
Aktiviteterna drar igång och nu är humöret på topp, och kände man inte sina lagkamrater innan så gör man det nu.

 

Vinst
Det lyckliga lag som finner får ihop flest poäng blir hyllade en lång tid framöver.

 

Middag
Snabbt och lätt på Gökboet eller också så bokar ni en två- eller trerätters på någon av våra samarbetspartners inom gångavstånd. Bokas genom oss.

 

Skicka en förfrågan så får du svar direkt:
Intresseanmälan